Emberség
Kiemelt

Házhoz jött a Zenede

Rock koncerttel a tanulásért

Iskolaidőben rock koncerten ülni – nehezen képezni el ennél jobb programot. Sőt, ez olyan jó program, hogy a legtöbben a szabadidejükben is eljöttek volna rá!

A Házhoz megy a Zenede 2023–2024-es Kárpát-medencei turnéja során harminc helyszínen hatvan előadást tartanak a Rock-Legendák és a Pop-Legendák könnyűzenei ismeretterjesztő előadásokból. A sorozat nemrégiben a szentendrei állomásához érkezett.

Ezen a különlegesen vonzó programon valójában a könnyűzene értékteremtő mivoltának bemutatása, a fiatalok zenei érdeklődése kialakulásának és fejlődésének elősegítése a cél: ennél vonzóbban, érdekesebben, motiválóbban nem is lehetne e célokat elérni! A szervezők a hangszeren való tanulást is szeretnék ösztönzni. A produkció szerves része volt a Hangszersimogató, ahol mindenki kipróbálhatta a könnyűzene hangszereit.

Köszönet illeti Bordás Józsefet, a zenei misszió vezetőjét az elkötelezett munkájáért, aminek elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt magas rangú állami kitüntetést adományozták a számára, és a Zenede támogatóit is: a Petőfi Kulturális Ügynökséget a Magyar Kultúráért Alapítványt, valamint a Yamaha Music Europe-ot.

'Fel a tetejéhez' gomb