Vannak a térségünkben olyan meghatározó, mindannyiunkat érintő ügyek, amelyek nem dőlhetnek el az íróasztalnál! Ezek évek óta foglalkoztatják a helyi lakosságok, számos probléma és megoldási javaslat is felmerült már velük kapcsolatban, mégis rengeteg a nyitott kérdés ezeken a területeken. Olyan ügyek ezek, amelyek hosszú évekre, évtizedekre határozhatják meg a települések sorsát, ezért széleskörű egyeztetésre és képviseletre van szükség.

A Pilisi-túraúthálózat fejlesztése, a 11-es főút fejlesztése, a Pilisi-medence egységes fejlesztése, a Visegrád 700 program és Pilis-Dunakanyari települések vízügyi, csatornahálózat fejlesztése témakörökben előre kell mozdulnunk!

Célunk, hogy minden információt szakértő módon, minden véleményt és ellenvéleményt megjelenítve és bemutatva közzétegyünk, hogy arról érdemi párbeszéd folyhasson minden érintett meghallgatása mellett és minden vélemény tiszteletben tartásával. Az ezekről a témákról szóló egyeztetéseket és előrehaladást pedig adott rendszerességgel bemutatjuk Nektek, mert ez mindannyiunk közös érdeke és remélhetőleg közös sikere lesz!

Adjunk hangot a véleményünknek, és találjunk közös megoldást!