Tarts velünk!

Az Átölel a Pilis-Dunakanyar közösség olyan szerveződés, amely felkutatja, összefogja és támogatja az érintett terület önkormányzatait, vállalkozásait, civil szerveződéseit, kisközösségeit, nemzetiségi és hagyományőrző csoportjait, valamint minden lokálpatrióta polgárát azzal a céllal, hogy Magyarország egyik legcsodálatosabb tájegysége és az itt élők valóban a Föld és hazánk szíve, motorja lehessenek.

Szövetségünk olyan aktív, támogató és egymást segítő közösségi tér, illetve szerveződés, amely egyben tekint a Pilis-dunakanyari térségre, annak minden erőforrásával, lehetőségével, problémájával együtt. Olyan szövetség, amely nem áll meg a településhatárokon, ha segítségnyújtásról van szó és partnernek, nem pedig pusztán szomszédnak tekinti az őt körülölelő városokat, községeket, falvakat és embereket.

Végre a különbözőségek helyett nyissunk a közös értékeink felé, segítsük és támogassuk egymást itt a Pilis-Dunakanyarban. Csatlakozz hozzánk, vagy ajánlj nekünk olyan szervezeteket, alapítványokat, közösségeket, embereket, akik az elmúlt években kivívták a tiszteleted és elismerésed! Tarts velünk!