Emberség
Kiemelt

Hatalmas segítség a Reitter családnak!

Sokan emlékezünk a február 9-én bekövetkezett szörnyű csobánkai tűzestre, amiben a 6 gyermekes család háza teljesen leégett. Most egy nagyszerű hírről számolhatunk be!

A családfő egyike a Bohócdoktoroknak, akik járják a kórházakat és felvidítják a beteg gyerekeket, reményt adva nekik és elősegítve ezzel a gyógyulásukat! Igazán megható volt látni, hogy micsoda fantasztikus közösségünk van: egy emberként fogott össze a térség és az ország különböző pontjairól is sokan jelentkeztetek segítő szándékkal.

Nemrég jelentkezett Vitályos Eszternél, térségünk országgyűlési képviselőjénél egy magát megnevezni nem kívánó adományozó, aki a Fidesz Szentendre oldalán figyelt fel a segítségkérő posztra. Őt is nagyon megérintette az eset, ezért felajánlotta a segítségét. Kérésére Vitályos Eszter Petricskó Zoltánnal, a Fulco Deák Egyesület alelnökével közösen adta át az adományozó által felajánlott, rendkívüli mértékű: 5 millió forint összegű támogatást!

A Reitter családot továbbra is lehet segíteni, hogy a család mielőbb a saját otthonukban élhesse a mindennapjait! Az adatok a következők:

  • Számlatulajdonos: Pintér Zsófia Franciska
  • Számlaszám: 11773353-08103736
  •  Iban: HU64117733530810373600000000
  •  Swift kód: OTPVHUHB
  • Közlemény: Tűzkár adomány

A család nevében mindenkinek nagyon köszönjük az eddigi segítsége! Közösség vagyunk! Segítsük egymást!

'Fel a tetejéhez' gomb