Odafigyelés

Keressük a Pilis-Dunakanyar legszebb kilátóját

Ha Magyarország turizmusára gondolunk, megkerülhetetlen és kihagyhatatlan a Pilis-Dunakanyar. Az ország második leglátogatottabb turisztikai desztinációja azon túl, hogy csodálatos épített örökséggel rendelkezik, gazdag kultúrával, kiváló gasztronómiával és izgalmas, színes programokkal kecsegtet, kétségkívül az egyik legszebb és leggyönyörűbb panorámát tárja elénk, ha tudjuk, hol is keressük.

Ki ne időzött volna már a visegrádi fellegvár alatti parkolóban, kéz a kézben, vagy csak egymaga zenét, vagy a csendet hallgatva, miközben némán nézte ahogy a folyó eltűnik a hegyek lábánál. Ki ne tekintett volna le a Dobogókői kilátóból, elmerengve azon, milyen zöldellő, gyönyörű erdőségek is vesznek körül minket. Ki ne kaptatott volna már fel a Mogyoróhegyre, vagy Pilisszentlászlóra, esetleg az Ürömi dombokra letekinteni, milyen csodálatos helyen is élünk.

Az első Átölel a Pilis-Dunakanyar szavazáson keressük a térség legszebb, legcsodálatosabb kilátóját. Hamarosan elérhetővé tesszük a szavazást, a nyertes magaslati pihenőnek és a szavazóknak pedig különleges meglepetéssel kedveskedünk majd. Tarts velünk!

'Fel a tetejéhez' gomb