Támogatás
Kiemelt

Tekerj itthon e-bringákon!

E-bringázni nagyszerű! E modern kerékpáros élményt próbálhatják ki, akik csatlakoznak az Aktív Magyarország Ebringa programjához.

Az Aktív Magyarország államtitkárság elindította a „E-bringatúra Program” nevű kezdeményezését. Az ország kilenc helyszínen, több, mint kétszáz elektromos kerékpár áll szolgálatba. A helyszínek egyike a szentendrei Dömörkapu.

A rendszert nem csupán a kerékpárok alkotják, hiszen az érdeklődök izgalmasabbnál izgalmasabb túrákra válthatnak jegyet.

A Pilisi Parkerdő Zrt. tehát új szolgáltatással várja az erdei kerékpározás rajongóit. A Szentendrei Erdészet Dömörkapunál lévő központjában vezetett e-bike túrákat indít, melyekhez biztosítja az elektromos kerékpárokat is. A négy különböző nehézségű és terepadottságú útvonalon a belépőszintű családi túráktól a haladóknak való kőkemény kihívás közül lehet választani. Ezeken a túrákon az érdeklődők úgy járhatják be a Visegrádi-hegység legszebb, eldugott és csodaszép völgyeit-hegyeit, hogy elsősorban nem a fizikai erőfeszítésre kell figyelniük, hanem a természet, az erdő csodáira.

A túrákhoz a Pilisi Parkerdő szakképzett kerékpáros túravezetést, parkolási lehetőséget, csomagmegőrzést és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat biztosít. A túrákhoz használt 9 darab Haibike SDuro 1.0 Trekking, illetve 11 darab Haibike SDuro Hardnine 3.0 MTB kerékpár, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők (bukósisakok, tartozékok) az Aktív Magyarországgal kötött hasznosítási megállapodás keretében kerültek a Pilisi Parkerdőhöz.

'Fel a tetejéhez' gomb